Heb je nog vragen

misschien staat hier het antwoord al bij

Veel gestelde vragen

Voor websites die er wel moeten zijn en er netjes en representatief uit moeten zien, maar waar je weinig aan verandert en waarvoor een Content Management Systeem te uitgebreid, te ingewikkeld en te kostbaar is.

De Guidor site is pas vernieuwd. Het viel ons op dat veel gidsen nog niet over een website beschikken. Om je te kunnen onderscheiden en aan te geven waar je specialiteiten liggen hebben we gekeken hoe we op een voordelige en eenvoudige manier hierop een oplossing kunnen bieden

Voorlopig nog niet. We kunnen ons voorstellen dat er een aantal keren per jaar toch een wijziging moet komen, maar om het makkelijk te maken doen wij dat voor je. Afhankelijk van het pakket zijn een aantal tekst of afbeelding wijzigingen per jaar in de prijs inbegrepen.

Er kan altijd een servicecontract met ons worden afgesloten waarin meer tekstwijzigingen verwerkt kunnen worden. Normaal gesproken wordt een kwartier gerekend voor een aanpassing .

Als je een blog site of een nieuwssite hebt waarin dagelijks of wekelijks inhoud aangepast moet worden is het zinniger om wel voor een content management systeem te kiezen. Ook dat kunnen wij verzorgen.

Je bepaalt welke blokken je wilt gebruiken op je website. Lever daarvoor geschikte tekst en afbeeldingen aan. Wij zorgen er dan voor dat deze op de juiste plekken op geplaatst worden. Je ontvangt van ons een duidelijk overzicht hoe en wat er aangeleverd moet worden.

In de meeste gevallen is dit afhankelijk van het aanwezig zijn van alle teksten en afbeeldingen. Wanneer alles compleet is kan de site in principe binnen een paar dagen online staan.

Dat kan, maar dat is niet inbegrepen in deze scherpe prijzen. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken waar je extra ondersteuning nodig hebt

Neem contact met ons op